Worship op de Oude Markt in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Worship op de Oude Markt in Vlissingen

Worship Zeeland
Gepubliceerd door Oscar Bax in Nieuws · 17 december 2021
Donderdagavond 16 december vond er van 18:15 tot 20:30 uur een Worship avond plaats op de Oude Markt in Vlissingen. Deze avond was georganiseerd door Oscar Bax in samenwerking met kerkelijk Vlissingen. In alle grote hoofdsteden in Nederland worden van deze Worship avonden georganiseerd door stichting Presence.

Wat kunnen verwachten deze vanavond
Oscar Bax: “Een open aanbidding en gebed voor stad en land dat is wat we hier doen deze avond. Ik ben geïnspireerd door deze manier van Presence waarop ze dit presenteerden, en kreeg daar kippenvel van en toen dacht ik dat moet ook in Vlissingen gebeuren, maar ja Vlissingen is geen hoofdstad. Dus op eigen initiatief  hebben we dit neer gezet en hebben we vanuit Zeeland alle aanbidders en zanger en zangeressen die goed met microfoon en stemvaardig zijn bij elkaar gebracht, een stuk of tien of twaalf en daar gaan we dit neerzetten op eigen initiatief in Vlissingen”.

Een positieve input voor Vlissingen
Het idee was om het net voor de kerst te organiseren, zodat dan de warmte en de sfeer en het begrip van onze medemens komt. We gaan voor vrede en een stukje oprechtheid, dat het wat beter mag gaan met het land en de stad dat is het eigenlijk wat we vanavond gaan doen. We richten onze aandacht naar boven toe en wat we daar mee willen zeggen is van komt u er maar bij, en dat we eerlijk open en transparant zijn vanwege die transparantie dat ook doorgeven naar onze omgeving. Dus een positieve input voor Vlissingen en voor het land voor Nederland! Via deze avond kwamen tussen de zang door ook diverse sprekers aan het woord. De hele video kunt u terug kijken via deze link.

Toestemming van de burgemeester
De avond kon doorgang krijgen door toestemming van de burgemeester van Vlissingen en een uitgebreide vergunning werd gegeven om deze Worship Vlissingen door kon gaan. Het was een droom van Oscar Bax om dit open evenement te organiseren in Vlissingen. "En als je dan je droom zit uitkomen valt je mond stil liet hij aan het einde van de avond weten. Maar God zij alle glorie!

Ben van het begin af aan overtuigd geweest het kan toch ook in Vlissingen, in de open lucht te staan. Heb burgemeester Bas van de Tillaar gesproken en deze zei: "ik vind het een goed initiatief", en dat is toch geweldig dat de burgemeester van Vlissingen dat zegt. En vanaf dat moment ging alles van een leien dakje. Ik heb in het verleden best wel veel georganiseerd maar dit is toch wel een van mijn hoogte punten zou ik haast zeggen wat ik ooit gedaan heb"!
Videoreportage RTV Vlissingen
Nog geen reviews beschikbaar
0
0
0
0
0
GEMAAKT DOOR DE HAND VAN GOD
CONTACT
worshipzeeland@outlook.com
Openluchtsamenkomst, Nollebos Vlissingen, Aanvang 15.30 uur
Op zondag 17 september, omstreeks 15.30 uur, ondersteunen wij, Worship-Zeeland, de stadskerk tijdens een openluchtsamenkomst bij het nollebos, ter hoogte van de Zwanenburgseweg. Wij zullen hier aanwezig zijn met onze muziek en de livestream. Dit alles wordt georganiseerd door de stadskerk in Vlissingen.

Dit alles is ter ere van God, zien wij jullie daar ook?
Gepubliceerd door Oscar Bax - 10/9/2023
Terug naar de inhoud