Ook voor Kerstmis is het mooi de lof des Heren - coronaproof - te zingen

Ga naar de inhoud

Ook voor Kerstmis is het mooi de lof des Heren - coronaproof - te zingen

Worship Zeeland
Gepubliceerd door René Hoonhorst in Nieuws · 17 december 2021
VLISSINGEN - Aan de uitnodiging van Worship Vlissingen om de ‘Allerhoogste God’ te prijzen met liederen gaven zo'n honderd zangers gevolg donderdagavond op de Oude Markt.

De winkels en de kroegen waren dicht om half zeven en de kinderen lagen nog niet op bed. Een mooi tijdstip om de Heer toe te zingen zonder dat mensen er last van hebben, moeten de organisatoren hebben gedacht. Een enkele voorbijganger mompelde dat buitengewone opsporingsambtenaren wel eens mochten controleren of de coronaregels werden nageleefd.
Maar andere wandelaars constateerden dat de meeste mensen in vele groepsbubbels redelijk wat afstand hielden. ,,Misschien geen anderhalve meter, maar toch een behoorlijk eindje.” Een woordvoerster van de gemeente Vlissingen liet vrijdag weten dat er officieel toestemming was aangevraagd en verleend voor de ‘sing-in’ op de Oude Markt. ,,We hebben ook achteraf geen klachten gekregen.”
Een buurtbewoonster kon zich ook met geen mogelijkheid voorstellen dat er wanklanken vielen. ,,Ik ben normaal niet zo van het geestelijke lied. Maar donderdagavond had ik tranen in mijn ogen van het gezang. Zo mooi!!!”
Nog geen reviews beschikbaar
0
0
0
0
0
GEMAAKT DOOR DE HAND VAN GOD
CONTACT
worshipzeeland@outlook.com
Openluchtsamenkomst, Nollebos Vlissingen, Aanvang 15.30 uur
Op zondag 17 september, omstreeks 15.30 uur, ondersteunen wij, Worship-Zeeland, de stadskerk tijdens een openluchtsamenkomst bij het nollebos, ter hoogte van de Zwanenburgseweg. Wij zullen hier aanwezig zijn met onze muziek en de livestream. Dit alles wordt georganiseerd door de stadskerk in Vlissingen.

Dit alles is ter ere van God, zien wij jullie daar ook?
Gepubliceerd door Oscar Bax - 10/9/2023
Terug naar de inhoud